Inloggen op het DirectAdmin webhosting beheerpaneel

Via het DirectAdmin beheerpaneel kun je verschillende aspecten van je website beheeren en instellen. Je hebt dit beheerpaneel nodig om bijvoorbeeld een Database voor je website aan te maken maar ook om FTP gegevens te maken, Beveiligde SSL (HTTPS) verbinding in te stellen & je bestanden te beheeren. Maar als je nog nooit een website hebt gemaakt en ingesteld dan kan dit een flinke uitdaging zijn.

Je hebt nodig:

• De E-mail: Webhosting informatie (Ontvangen bij het bestellen van je webhosting pakket).

Wanneer je de bovenstaande punten op orde hebt kun je beginnen met het inloggen op het DirectAdmin beheerpaneel.

Volg het onderstaande stappenplan om in te loggen:

1. Open de E-mail en klik op de link achter "Beheerpaneel:".
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina, deze vind je boven de link "Beheerpaneel". (Wanneer je kopieerd en plakt: Let goed op dat je geen spaties mee neemt).
  3. Klik op de "Login" knop.

Als het niet lukt om in te loggen met deze gegevens of je bent de E-mail kwijt dan kun je die terug vinden in je account onder E-mails verstuurd.

Als je er niet uit komt of extra vragen hebt over dit artikel of andere onderwerpen neem dan gerust contact met ons op.

• DirectAdmin, inloggen, webhosting
  • 13 Klanten die dit nuttig vonden